Træterrasse

Skal sommerhalvåret nydes på en ny og lækker træterrasse?

A.E. Byg og Montage bygger alle former for træterrasser til private såvel som erhvervskunder i hele Trekantsområdet.

Få stuen til at føles større

En træterrasse er en rigtig effektiv måde at få huset til at føles større på. Det kan lige pludselig føles som om haven er kommet tættere på, og at stuen er blevet dobbelt så stor. 

A. E. Byg & Montage kan hjælpe dig, hvis du gerne vil kombinere din nye træterrasse med nye døre og vinduer eller et nyt gulv, så du virkelig udnytter dit nye udendørsrum, selv når du bare sidder indenfor og kigger ud. Skal sommerhalvåret nydes på en ny og lækker træterrasse?

A.E. Byg og Montage bygger alle former for træterrasser til private såvel som erhvervskunder i hele Trekantsområdet.

Træsorter til terrasser

De forskellige materialer har hver deres fordele og ulemper, når det kommer til rengøring, vedligeholdelse, økonomi, mv. Det er også værd at overveje om man vil have træet til sin terrasse trykimprægneret eller ej. 

Uanset træsort anbefaler vi ved A.E. Byg & Montage altid kernetræ til træterrasser. Kernetræ er det træ der kommer fra den midterste del af træstammen, og det holder længst. 

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at vælge den helt rigtige træsort til din træterrasse. Få et uforpligtende tilbud, eller ring, så du kan få nogle gode råd. 

Træterrasse i komposit

Vi bygger også i bæredygtig komposit, som i modsætning til trykimprægneret træ er fremstillet uden giftstoffer. Det er en af de mange ting der gør komposit utroligt populært til terrasser. 

Komposit-terrassebrædder er lavet af en blanding af træ og genbrugsplast, der er formet og farvet til at ligne træ. Det rådner ikke på samme måde som træ, hvilket giver det en rigtig lang holdbarhed. Kompositbrædder er også så godt som splintfri, så du kan gå barfodet rundt om sommeren uden at skulle bekymre dig om splinter. 

Komposit er desuden populært, da det er forholdsvist vedligeholdelsesfrit. Det skal f.eks. ikke efterbehandles og det er også meget modstandsdygtigt over for insektangreb. 

Ved et indledende møde gennemgår vi sammen dit projekt og taler om alle de forskellige muligheder for at komme i mål med et godt resultat. 

Få en tømrer til at bygge din træterrasse

A. E. Byg & Montage udfører tømrerarbejde i hele trekantsområdet. Tømrermester Anders har flere års erfaring med at bygge terrasser af træ og komposit, og vi er altid klar på at rådgive dig så du kan få den perfekte terrasse, til at give dig et hyggeligt og brugbart uderum. 

Ring endelig hvis du står og overvejer at få en lokal håndværker til at bygge din nye træterrasse – så kan vi få en snak og du kan få et uforpligtende tilbud. 

Bliv ringet op

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder fair og konkurrencedygtige priser.

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.