Tømrerarbejde

A.E. Byg & Montage tager sig af alt tænkeligt snedker- og tømrerarbejde.

Uanset projektet, så tager vi en god indledende snak og finder den bedste måde at løse opgaven på. Alt kan som udgangspunkt lade sig gøre. Det handler bare om at finde den rette løsning til den konkrete opgave.

Tømrerarbejde - inde som ude

Vi udskifter vinduer og døre, sætter køkkener, vægge og lofter op, lægger gulve og lægger nyt tag på dit hus. Vi bygger din nye træterrasse eller dit haveskur og vi reparerer træværket på dit hus. Vi byder alle opgaver velkommen. Kontakt os med det samme, hvis du vil vide mere eller ønsker et godt tilbud på din opgave.

Snedkerarbejde

Har du brug for en specialtilpasset løsning? Indbyggede skabe, indvendige døre eller træmøbler med specialmål? A.E. Byg og Montage udfører snedkerarbejde og leverer unikke løsninger, som passer perfekt til dit hjem.

Totalrenovering

Hvis du skal have totalrenoveret dit hus eller din ejerlejlighed, så klarer A.E. Byg og Montage også det. Vi sammensætter et godt team af dygtige håndværkere, som matcher behovet for kompetencer i dit projekt. Med god kommunikation og styring sørger vi for en smidig og effektiv proces.

Vi rådgiver dig altid gerne til de mest bæredygtige løsninger, hvis du ligesom os har fokus på klimaet og fremtiden.

Bliv ringet op

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder fair og konkurrencedygtige priser.

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.