Lofter og gulve

Professionelt tømrerarbejde fra gulv til loft! Nye lofter og gulve i hele Trekantsområdet: Vejle, Kolding, Fredericia.

Nyt gulv

Nye lofter og gulve betyder overraskende meget for indtrykket af din bolig. Her kan du til fornuftige priser modernisere din bolig.

A.E. Byg og Montage lægger alle former for trægulve fra massive gulve til klik-gulve i laminat. Hvis du ønsker linoleum, vinyl eller gulvtæpper, kan det også lade sig gøre. Vi har erfaringen og løser din opgave effektivt og professionelt.

Hvis du ved samme lejlighed ønsker at indlægge gulvvarme, står vi også for det. Vi har dygtige samarbejdspartnere, vi kan trække på, så vi kan varetage alle dele af opgaven. Så behøver du kun tale med os.

Nyt loft

Når det gælder dit nye loft, er der heller ingen begrænsninger. Loftet gør ligesom gulvet en stor forskel for rummets atmosfære.

A.E. Byg og Montage river de gamle lofter ned og sætter de nye lofter op. Ønsker du et nyt loft i gips, trælister, eller træbeton? Vi klarer opgaven uanset hvilket loft, der viser sig at være det rigtige for dig.

Vi giver dig naturligvis god sparring, så du kan træffe dit valg på et oplyst grundlag. 

Måske indebærer opgaven, at vi fører loftet op til kip og monterer nye vinduer i tagkonstruktionen. På den måde får du behageligt højt til loftet og et helt nyt lys i din bolig. Alt kan lade sig gøre.

Bliv ringet op

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder fair og konkurrencedygtige priser.

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.