Køkkener

Har du købt et nyt køkken, og mangler du bare at få det samlet og monteret? Vil du have en god pris på monteringen af dit køkken? 

A.E. Byg & Montage sørger for opsætningen af dit nye køkken, hvis du bor i Trekantsområdet. Ledet af tømrermester Anders samler og monterer vi alle elementer, uanset hvilket køkken du har valgt, så du kan tage dit nye køkken i brug med nye spændende opskrifter eller dine velkendte yndlingsretter.

Hele køkkenet skal samles ordentligt, så det står knivskarpt og lige så smukt som i brochuren eller udstillingen, hvor du forelskede dig i det. 

A.E. Byg & Montage er både detaljeorienterede og bevarer det forkromede overblik. Vi sørger for, at hver en skrue og liste er på rette plads, og at alle hvidevarer spiller optimalt, inden vi overlader dit nye køkken til dig. På den måde kan du være sikker på at du får et solidt stykke tømrerarbejde når vi er færdige med monteringen af dit nye køkken. 

Investering i familien og fremtiden

Et nyt køkken er ikke kun en investering der gør familien glad. Et nyt køkken kan også være med til at løfte værdien af din bolig. Et nedslidt køkken kan være afskrækkende for købere, så hvis du overvejer at sælge din bolig snart, kan et nyt køkken være med til gøre en stor forskel på den pris du kan forvente at få for din bolig. 

Det behøver ikke være et dyrt køkken, for at kunne gøre en stor forskel for hvordan en potentiel køber oplever din bolig. Bare det at man som køber ikke skal se det nedslidte køkken, men i stedet har et nyt køkken, som man måske bedre kan forestille sig at tage i brug. 

Når vi alligevel er i gang med dit køkken

Nye vinduer og nye gulve kan også hjælpe dig få mere for dit hus, hvis du overvejer at sælge det, og kan da også fint kombineres med et nyt køkken. Mange vælger i hvert fald også at få lavet andre ting i huset, når de nu alligevel skal have monteret et nyt køkken. Et nyt gulv klæder jo et altid rum, men måske særligt et helt nyt køkken, hvor alle de flotte nye detaljer i køkkenet kan få gulvet til at se trist ud. 

Du kan da også vælge at få sat nye døre eller vinduer i, eller sågar få lavet en ny træterrasse, hvis køkkenet leder ud til en have som I gerne vil gøre mere brug af. Det er en af de mange fordele ved at vi ikke kun er køkkenmontører – A. E. Byg & Montages tømrermester kan rådgive dig om meget mere end bare dit køkken. 

Vi monterer køkkener i hele trekantsområdet

Hos A. E. Byg & Montage har vi flere års erfaring med montering af mange forskellige slags køkkener, så om du drømmer om et stort moderne køkken eller et mere rustikt køkken med en nedfældet porcelænsvask, så er vi klar til at montere det i dit hjem. 

Vi giver altid en god pris på montering af køkkener, så vi kan hjælpe dig med at få opfyldt dine køkkendrømme. Udfyld gerne formularen for at få et uforpligtende tilbud og en god pris på monteringen af dit køkken. 

Bliv ringet op

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder fair og konkurrencedygtige priser.

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.