Døre og vinduer

A. E. Byg & Montage har monteret vinduer og døre i rigtig mange hjem i trekantsområdet. Vores kunder har været rigtig glade for vores professionelle håndtering af deres opgaver, og vi er sikre på at du også vil være glad for vores grundige håndværkerarbejde. 

Vinduer og døre efter mål

Hos A. E. Byg & Montage monterer vi vinduer efter mål – for det er trods alt lettere og billigere at tilpasse vinduerne til dine vægge, frem for at tilpasse væggene til vinduerne. Det samme gør sig nu også gældende når det kommer til døre. Mange gamle huse har nemlig ikke døre efter standardmål. 

Reducér din varmeregning

Det er let at undervurdere det varmetab der sker gennem dine vinduer. Men rigtig mange ville kunne reducere deres varmeregning drastisk hvis de fik sat nye vinduer eller glas i. Tømrermester Anders rådgiver gerne om hvordan du bedst reducerer din varmeregning med vinduer og døre i høj kvalitet. 

Nye vinduer eller nyt glas?

Ved A. E. Byg & Montage rådgiver vi vores kunder om hvilke løsninger der passer bedst til deres bolig. Det kan være svært når man står med valget “Skal jeg i sætte nyt glas eller montere nye vinduer?”, men med vores vejledning kan du trygt træffe det rigtige valg. Vi ser nemlig på hele vinduet, når vi er ude og vurdere hvad der er den bedste løsning.

Nogle vinduesrammer er sådan set i fin stand, og så kan en renovering med en udskiftning af glasset være nok. En energirenovation kan også komme på tale, hvis du gerne vil have lavenergiruder i dine nuværende vinduer. Nogle energiglas har for eksempel en tynd metalbelægning der reducerer varmetabet ved at reflektere varmestråling

Det kan dog også sagtens være at dine vinduer er i så dårlig stand, at det er bedre at montere helt nye vinduer.

Træ, alu/træ eller plast?

Der er mange elementer der kan påvirke hvad materiale du ender med at vælge. En vigtig overvejelse er mængden af vedligeholdelse de forskellige materialer kræver. Trævinduer er et klassisk og smukt valg, men for nogle vil de være for vedligeholdelseskrævende. Du vil for eksempel typisk skulle give dine vinduer af træ et serviceeftersyn en gang om året og en hurtig vask af rammen hver gang du pudser ruden. 

Alu/træ vinduer med indvendig træramme og udvendig kappe i aluminium, kræver væsentligt mindre vedligeholdelse. Til gengæld er der folk der ikke synes at de rent arkitektonisk passer ind i deres bolig. 

Plastvinduer er så godt som vedligeholdelsesfri da de hverken bliver ramt af råd og svamp eller skal males. Plastvinduer fås også til en pris der gør at mange vælger dem, trods det at de kan være svære at reparere. 

Bliv ringet op

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder fair og konkurrencedygtige priser.

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.