Træterrasse

Hvorfor skal du bruge os, som din lokale håndværker?

Vi foretager opbygning af træterrasse efter dine ønsker

A.E. Byg og Montage bygger alle former for træterrasser til private såvel som erhvervskunder i Fredericia, Kolding, Vejle og resten af Trekantsområdet.

A. E. Byg & Montage udfører tømrerarbejde i hele trekantsområdet. Tømrermester Anders har flere års erfaring med at bygge terrasser af træ og komposit, og vi er altid klar på at rådgive dig så du kan få den perfekte terrasse, til at give dig et hyggeligt og brugbart uderum. 

Ring endelig hvis du står og overvejer at få en lokal håndværker til at bygge din nye træterrasse – så kan vi få en snak og du kan få et uforpligtende tilbud. 

Få et uforpligtende tilbud.

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker et skarpt tilbud på et tømrerarbejde, så tøv ikke med at kontakte os.


  Hvorfor en ny træterrasse

  En træterrasse er en rigtig effektiv måde at få huset til at føles større på. Det kan lige pludselig føles som om haven er kommet tættere på, og at stuen er blevet dobbelt så stor. 

  A. E. Byg & Montage kan hjælpe dig, hvis du gerne vil kombinere din nye træterrasse med nye døre og vinduer eller et nyt gulv, så du virkelig udnytter dit nye udendørsrum, selv når du bare sidder indenfor og kigger ud. Skal sommerhalvåret nydes på en ny og lækker træterrasse?

  A.E. Byg og Montage bygger alle former for træterrasser til private såvel som erhvervskunder i hele Trekantsområdet.

  Træterrasse i komposti

  Vi bygger også i bæredygtig komposit, som i modsætning til trykimprægneret træ er fremstillet uden giftstoffer. Det er en af de mange ting der gør komposit utroligt populært til terrasser. 

  Komposit-terrassebrædder er lavet af en blanding af træ og genbrugsplast, der er formet og farvet til at ligne træ. Det rådner ikke på samme måde som træ, hvilket giver det en rigtig lang holdbarhed. Kompositbrædder er også så godt som splintfri, så du kan gå barfodet rundt om sommeren uden at skulle bekymre dig om splinter. 

  Vi er din lokale tømrer i Trekantsområdet ​

  Med en placering i Fredericia har den givet os den perfekte mulighed for, at vi kan være din lokale snedker i hele Trekantsområdet. Nu tænker du måske på, hvordan en placering kan hjælpe os med at være din lokale tømrer i hele Trekantsområdet. Kort fortalt forbinder vores placering os med de 4 store motorveje i Trekantsområdet: Taulovmotorvejen, Østjyske Motorvej, Sønderjyske Motorvej og Esbjergmotorvejen. Af den grund kan vi nemt og hurtigt hjælpe dig med dine byggeprojekter uden de helt store problemer. Vi kører typisk ud til byerne i Trekantsområdet. Har du adresse uden for området, er du stadig velkommen til at kontakte os.

  Billund, Fredericia, Haderslev, Kolding, Middelfart, Vejen, Vejle

  Kontakt os i dag for et uforpligtende tømrer tilbud!

  Er du på udkig efter en ærlig og troværdig rådgivning, eller drømmer du om at få udført dit tømrerarbejde i den højeste kvalitet med dine ønsker i centrum? Uanset dine behov vil vi være den helt rette sparringspartner, som kan få dine drømme til virkelighed. Vi har dog erfaret, at prisen på en tømreropgave kan variere ud fra størrelsen på tømrerarbejdet, som vi skal laves.  Af den grund kan vi først komme med et uforpligtende tømrer tilbud, der er gennemsigtigt uden skjulte gebyrer - når vi har fået afdækket alle dine behov. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale om dine ønsker, så kan vi også give dig et personligt tilbud.

  Hvad siger vores kunder

  Facebook

  ★★★★★

  Anbefaler A.E byg og montage.

  A.E. byg og montage leverede et rigtig godt stykke arbejde, til aftalt tid og en fair pris. Samtidig fik vi gode råd og vejledning undervejs i processen. Helt klart en anbefaling værd!
  Maria
  via Facebook

  ★★★★★

  Super godt arbejde

  flot udført arbejde til aftalt tid og pris.. Kan klart anbefale A E byg og montage
  Gert
  via Facebook

  ★★★★★

  Anbefaler stærkt

  Super flot håndværk og til en virkelig god pris! Kan på det varmeste anbefale A.E byg og montage og vil med glæde bruge dem fremadrettet 👍
  Cille
  via Facebook
  Anmeld håndværker

  ★★★★★

  Nyt tag

  De har skiftet vores gamle eternittag ud med nyt undertag og IBF teglsten. Blevet rigtig pænt. Tømrerne var utroligt søde og høflige. De tog sig altid god tid til at forklare grundigt om hvad de lavede og var omhyggelige med at lave det hele præcis som vi ønskede. Vi arbejdede hjemme under hele forløbet, og de var virkelig gode til at tage hensyn til vores arbejde, samtidig med de passede deres eget.
  Kamma
  via Anmeld håndværker

  ★★★★★

  Terrasse

  Super flot træterasse. God pris og hurtigt færdig. Rare folk og god kommunikation. Vi er super tilfredse.
  TORBEN
  via Anmeld håndværker

  ★★★★★

  Isolering, loft, ventilation i hus

  Vi kan til enhvertid anbefale A. E BYG OG MONTAGE IVS, Vi har haft Anders som kontakt person. Det har været nemt at kommunikere med medarbejderne. Ikke mindste, udførte de arbejdet med højt kvalitet. Derfor, pålidelige og dygtige medarbejder og flot håndvæk.
  Hulia
  via Anmeld håndværker

  Du kan finde os her

  A.E. Byg og Montage leverer professionelt tømrerarbejde i hele Trekantsområdet.

  Man – Fre: 8:00 – 17:00

  Kontaktinfo