Tømrer

Her er 4 grunde til, hvorfor du skal vælge os som din tømrer:

En tømrer, som du kan stole på

Vi er hos A.E. Byg og Montage din professionelle tømrer i Trekantsområdet med stor passion for unikt og fantastisk håndværk. Vi er et jysk firma med et mål og det er at udføre dit tømrerarbejde i den højeste kvalitet til den bedste service. 

A.E. Byg og Montage har siden stiftelsen i 2019 gjort det til vores mærkesag, at have troværdighed og ærlighed i centrum. Men hvad betyder troværdighed og ærlighed for os og hvordan kommer det dig til gode? Kort fortalt betyder det, at du altid kan stole på, at vi vil tilbyde dig en personlig – men også professionel rådgivning og konsultation, som kun kommer dig til fordel.

Det drejer sig bl.a. om overholdelse af alle vores aftaler. Har vi derfor aftalt et tidspunkt, pris m.m. kan du være 120% sikker på, at vi altid overholder vores aftale med dig.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Tømrerarbejde udført til perfektion

  På trods af at vi er et nystartet firma, har vi sammenlagt over 5 års erfaring i branchen som tømrermester. Vi har gennem årene løst et hav af tømrer- og snedkeropgaver med stor lidenskab for at levere et fantastisk arbejde. Vi vil ligefrem sige, at vi udfører vores arbejde til perfektion, da det er vores mål og grunden til at vi stiftede vores firma. 

  Er du derfor på udkig efter en ny træterrasse, et nyt loft og gulv eller skiftet dine døre og vinduer ud med nogle nye? Så er du kommet til det helt rette sted. Vi står hos A.E. Byg og Montage til enhver tid til rådighed for at hjælpe dig med dit byggeprojekt. 

  Kontakter du os, kan du med roligt regne med, at vi udfører dit tømrerarbejde på jysk manér og særklasse. Tømrerarbejde er nemlig vores livsstil og en levevej, som vi har stor passion for. Af den grund kan du stole trygt på, at vi på ingen måde vil takke ja til et arbejde som din tømrer, hvis vi ikke føler og mener, at vi kan realisere dit byggeprojekt af den højeste kvalitet til den bedste service.

  Vi er din lokale tømrer i Trekantsområdet ​

  Med en placering i Fredericia har den givet os den perfekte mulighed for, at vi kan være din lokale snedker i hele Trekantsområdet. Nu tænker du måske på, hvordan en placering kan hjælpe os med at være din lokale tømrer i hele Trekantsområdet. Kort fortalt forbinder vores placering os med de 4 store motorveje i Trekantsområdet: Taulovmotorvejen, Østjyske Motorvej, Sønderjyske Motorvej og Esbjergmotorvejen. Af den grund kan vi nemt og hurtigt hjælpe dig med dine byggeprojekter uden de helt store problemer. Vi kører typisk ud til byerne i Trekantsområdet. Har du adresse uden for området, er du stadig velkommen til at kontakte os.

  Billund, Fredericia, Haderslev, Kolding, Middelfart, Vejen, Vejle

  Kontakt os i dag for et uforpligtende tømrer tilbud!

  Er du på udkig efter en ærlig og troværdig rådgivning, eller drømmer du om at få udført dit tømrerarbejde i den højeste kvalitet med dine ønsker i centrum? Uanset dine behov vil vi være den helt rette sparringspartner, som kan få dine drømme til virkelighed. Vi har dog erfaret, at prisen på en tømreropgave kan variere ud fra størrelsen på tømrerarbejdet, som vi skal laves.  Af den grund kan vi først komme med et uforpligtende tømrer tilbud, der er gennemsigtigt uden skjulte gebyrer - når vi har fået afdækket alle dine behov. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale om dine ønsker, så kan vi også give dig et personligt tilbud.

  Hvad siger vores kunder

  Facebook

  ★★★★★

  Anbefaler A.E byg og montage.

  A.E. byg og montage leverede et rigtig godt stykke arbejde, til aftalt tid og en fair pris. Samtidig fik vi gode råd og vejledning undervejs i processen. Helt klart en anbefaling værd!
  Maria
  via Facebook

  ★★★★★

  Super godt arbejde

  flot udført arbejde til aftalt tid og pris.. Kan klart anbefale A E byg og montage
  Gert
  via Facebook

  ★★★★★

  Anbefaler stærkt

  Super flot håndværk og til en virkelig god pris! Kan på det varmeste anbefale A.E byg og montage og vil med glæde bruge dem fremadrettet 👍
  Cille
  via Facebook
  Anmeld håndværker

  ★★★★★

  Nyt tag

  De har skiftet vores gamle eternittag ud med nyt undertag og IBF teglsten. Blevet rigtig pænt. Tømrerne var utroligt søde og høflige. De tog sig altid god tid til at forklare grundigt om hvad de lavede og var omhyggelige med at lave det hele præcis som vi ønskede. Vi arbejdede hjemme under hele forløbet, og de var virkelig gode til at tage hensyn til vores arbejde, samtidig med de passede deres eget.
  Kamma
  via Anmeld håndværker

  ★★★★★

  Terrasse

  Super flot træterasse. God pris og hurtigt færdig. Rare folk og god kommunikation. Vi er super tilfredse.
  TORBEN
  via Anmeld håndværker

  ★★★★★

  Isolering, loft, ventilation i hus

  Vi kan til enhvertid anbefale A. E BYG OG MONTAGE IVS, Vi har haft Anders som kontakt person. Det har været nemt at kommunikere med medarbejderne. Ikke mindste, udførte de arbejdet med højt kvalitet. Derfor, pålidelige og dygtige medarbejder og flot håndvæk.
  Hulia
  via Anmeld håndværker

  Du kan finde os her

  A.E. Byg og Montage leverer professionelt tømrerarbejde i hele Trekantsområdet.

  Man – Fre: 8:00 – 17:00

  Kontaktinfo