Tømrer Kolding

Vil du gerne slippe for selv at skulle bygge din nye carport? Eller har du brug for professionel hjælp til at modernisere din lejlighed? Så er det en dygtig tømrer i Kolding, du skal have fat i.

Vores mange år i branchen og fokus på kvalitetshåndværk har gjort, at vi kundernes foretrukne firma 

Når du vælger os som din tømrer i Kolding, får du :

Din tømrer i Kolding – din garanti for et professionelt resultat

Hos A.E. Byg & Montage sender vi gerne en erfaren tømrer i Kolding hjem til dig. Vores tømrerfirma i Kolding har mange års erfaring inden for branchen, og der er ikke den form for opgave, som vi ikke allerede har kendskab til. 

Kontakt os gerne, hvis du efterspørger en pris på montering af nye vinduer, tagrenovering eller en helt tredje form for tømreropgave. Vi giver dig altid en god pris på vores arbejde, og vi tør godt garantere dig et flot og professionelt resultat.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Få en skræddersyet løsning hos din tømrer i Kolding

  Står du overfor en specialopgave, som du gerne vil have en dygtig tømrer i Kolding på? Så gør du klogt i at tage fat i vores firma allerede i dag..

  Vi tilbyder skræddersyede løsninger til vores kunder, og vi står altid klar med gode råd og vejledning baseret på vores høje faglighed og know-how. Vi hjælper dig i mål med dine byggeprojekter, og vi hjælper dig gerne fra start til slut, hvis du ønsker det.

  Skal vi tage en snak om det byggeprojekt, du har i tankerne? Så ring eller skriv gerne til os allerede i dag.

  Din lokale tømrer i Kolding udfører

  • Ombygning og boligrenovering
  • Udskiftning af døre og vinduer
  • Opførelse af carport, garage eller udestue
  • Tilbygninger i alle afskygninger
  • Modernisering af sommerhuse
  • Montering af nye trægulve
  • Tagrenovering eller nyt tag
  • Opførelse af skur eller udhus
  • Alle former for tømrerarbejde

  Få fat i din lokale tømrer i Kolding – skriv eller ring

  Har du brug for vejledning fra en fagmand? Eller vil du gerne hyre en dygtig tømrer i Kolding? Så er vi kun et opkald eller en e-mail væk.

  Ring til os på telefon 20 76 75 66, eller sæt dig ved tasterne og send en e-mail til os på mail.. Vil du gerne sende en forespørgsel afsted på et tilbud? Så kan du udfylde vores kontaktformular.

  Vi bestræber os altid på at vende hurtigt tilbage til dig, når du kontakter os, så du kan komme videre med dit byggeprojekt.