Snedker

Hvorfor skal du bruge os, som din lokale snedker?

Vi får dine idéer til at blive en realitet

Er du på udkig efter en specialtilpasser snedker løsning? Indbyggede skabe, indvendige døre eller træmøbler med specialmål? A.E. Byg og Montage udfører snedkerarbejde og leverer unikke løsninger, som passer perfekt til dine ønsker, behov og dit hjem.

Vi er et jysk firma, der leverer snedkerarbejde i topklasse til fornuftige og fair priser – Det er det, som vi kalder for jysk service i særklasse! Og sådan er det bare, når man er jyde og har passion for jysk håndværk. Derfor er vi heller ikke blege for, at fortælle dig, at du selvfølgelig kan stole på, at vi er gennemsigtig, overholder alle vores aftaler og at vi altid holder dig underrettet under hele forløbet.

Vores fokus vil altid være, at du skal være 120% tilfreds med vores service. Af den grund kan vi garantere dig for, at vi under hele processen vil komme med professionel og personlig rådgivning, så vi får en smidig og effektiv proces. Kun på den måde kan vi være sikker på, at vi får visualiseret dine idéer bedst muligt. 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Hvad er en snedker?

  I gamle dage kunne man nemt skelne forskellen på en snedker og en tømrer. Men i dagens Danmark er det blevet nemmere at forveksle mellem fagende, da de minder meget om hinanden – samtidigt er det, fordi at begge faggrupper i teorien udfører det samme arbejde.

  Der er dog forskel mellem faggrupperne og I de helt grove træk kan man sige, at en snedker udfører finere arbejde i træ med fokus på finesse og detalje. Her arbejder og laver man typisk møbler, lige fra stole, borde, reoler, kommoder, garderobeskabe og meget andet. Desuden kan en snedker også fremstille inventar til køkkenet og butikken, som diske, hylder og udstillingsskabe.

  Ved tømrerarbejde udfører man derimod opgaver, som en tagdækker, opbygning af en terrasse, gulvlægger og meget andet. Derfor kan man i teorien kategorisere disse to grupper som arbejde til indendørs- og udendørsbrug.

  Din lokale snedker, uanset hvor du befinder dig i Trekantsområdet

  Vores placering i Fredericia giver os den perfekte mulighed for, at vi kan være din lokale snedker i hele Trekantsområdet. Det er, fordi at vores placering forbinder de 4 store motorveje i Trekantsområdet: Taulovmotorvejen, Østjyske Motorvej, Sønderjyske Motorvej og Esbjergmotorvejen. Af den grund kan vi hurtigt og effektivt hjælpe dig med dine byggeprojekter uden de helt store problemer med ventetiden. Vi kører typisk ud til byerne i Trekantsområdet. Har du adresse uden for området, er du stadig velkommen til at kontakte os. Billund Fredericia Haderslev Kolding Middelfart Vejen Vejle Billund, Fredericia, Haderslev, Kolding, Middelfart, Vejen, Vejle

  Kontakt os i dag for et uforpligtende snedker tilbud

  Hos A.E. Byg og Montage er vi passionerede omkring enhver type snedkerarbejde. Vi udfører altid snedkerarbejde med dine idéer og ønsker i centrum. Men fordi at alle mennesker er forskellige har vi også erfaret at alle opgaverne også vil være forskellige fra person til person. Af den grund kan prisen på dit snedkerarbejde ligeledes variere ud fra størrelsen på opgaven og dine specifikke ønsker. Når vi først har fået afdækket alle dine konkrete behov, udregner vi et helt uforpligtende snedker tilbud, der er gennemsigtigt uden skjulte gebyrer. Vi har en arbejdsfilosofi, der går ud på at din arbejdsopgaver bliver udført til perfektion første gang. Kontakt os meget gerne i dag for en uforpligtende samtale om dine ønsker, så kan vi også give dig et personligt tilbud.

  Hvad siger vores kunder

  Facebook

  ★★★★★

  Anbefaler A.E byg og montage.

  A.E. byg og montage leverede et rigtig godt stykke arbejde, til aftalt tid og en fair pris. Samtidig fik vi gode råd og vejledning undervejs i processen. Helt klart en anbefaling værd!
  Maria
  via Facebook

  ★★★★★

  Super godt arbejde

  flot udført arbejde til aftalt tid og pris.. Kan klart anbefale A E byg og montage
  Gert
  via Facebook

  ★★★★★

  Anbefaler stærkt

  Super flot håndværk og til en virkelig god pris! Kan på det varmeste anbefale A.E byg og montage og vil med glæde bruge dem fremadrettet 👍
  Cille
  via Facebook
  Anmeld håndværker

  ★★★★★

  Nyt tag

  De har skiftet vores gamle eternittag ud med nyt undertag og IBF teglsten. Blevet rigtig pænt. Tømrerne var utroligt søde og høflige. De tog sig altid god tid til at forklare grundigt om hvad de lavede og var omhyggelige med at lave det hele præcis som vi ønskede. Vi arbejdede hjemme under hele forløbet, og de var virkelig gode til at tage hensyn til vores arbejde, samtidig med de passede deres eget.
  Kamma
  via Anmeld håndværker

  ★★★★★

  Terrasse

  Super flot træterasse. God pris og hurtigt færdig. Rare folk og god kommunikation. Vi er super tilfredse.
  TORBEN
  via Anmeld håndværker

  ★★★★★

  Isolering, loft, ventilation i hus

  Vi kan til enhvertid anbefale A. E BYG OG MONTAGE IVS, Vi har haft Anders som kontakt person. Det har været nemt at kommunikere med medarbejderne. Ikke mindste, udførte de arbejdet med højt kvalitet. Derfor, pålidelige og dygtige medarbejder og flot håndvæk.
  Hulia
  via Anmeld håndværker

  Du kan finde os her

  A.E. Byg og Montage leverer professionelt tømrerarbejde i hele Trekantsområdet.

  Man – Fre: 8:00 – 17:00

  Kontaktinfo