Loft og gulve

Hvorfor skal du bruge os, som din lokale håndværker?

Professionel renovering af loft og gulve

Overvejer du at få lagt gulv eller loft af en professionel håndværkere, der har stor passion for godt håndværk og har fokus på finish og detaljer i hver en opgave.

Bor du i Fredericia, Kolding, Vejle og resten af Trekantsområdet. så er det oplagte valg os. Vi sørger for at udføre dit loft og gulve arbejde til perfektion 

 

Få et uforpligtende tilbud.

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker et skarpt tilbud på et tømrerarbejde, så tøv ikke med at kontakte os.


  Nyt loft

  Når det gælder dit nye loft, er der heller ingen begrænsninger. Loftet gør ligesom gulvet en stor forskel for rummets atmosfære.

  A.E. Byg og Montage river de gamle lofter ned og sætter de nye lofter op. Ønsker du et nyt loft i gips, trælister, eller træbeton? Vi klarer opgaven uanset hvilket loft, der viser sig at være det rigtige for dig.

  Vi giver dig naturligvis god sparring, så du kan træffe dit valg på et oplyst grundlag. 

  Måske indebærer opgaven, at vi fører loftet op til kip og monterer nye vinduer i tagkonstruktionen. På den måde får du behageligt højt til loftet og et helt nyt lys i din bolig. Alt kan lade sig gøre.

  Nyt gulv

  Nye lofter og gulve betyder overraskende meget for indtrykket af din bolig. Her kan du til fornuftige priser modernisere din bolig.

  A.E. Byg og Montage lægger alle former for trægulve fra massive gulve til klik-gulve i laminat. Hvis du ønsker linoleum, vinyl eller gulvtæpper, kan det også lade sig gøre. Vi har erfaringen og løser din opgave effektivt og professionelt.

  Hvis du ved samme lejlighed ønsker at indlægge gulvvarme, står vi også for det. Vi har dygtige samarbejdspartnere, vi kan trække på, så vi kan varetage alle dele af opgaven. Så behøver du kun tale med os.

  Vi er din lokale tømrer i Trekantsområdet ​

  Med en placering i Fredericia har den givet os den perfekte mulighed for, at vi kan være din lokale snedker i hele Trekantsområdet. Nu tænker du måske på, hvordan en placering kan hjælpe os med at være din lokale tømrer i hele Trekantsområdet. Kort fortalt forbinder vores placering os med de 4 store motorveje i Trekantsområdet: Taulovmotorvejen, Østjyske Motorvej, Sønderjyske Motorvej og Esbjergmotorvejen. Af den grund kan vi nemt og hurtigt hjælpe dig med dine byggeprojekter uden de helt store problemer. Vi kører typisk ud til byerne i Trekantsområdet. Har du adresse uden for området, er du stadig velkommen til at kontakte os.

  Billund, Fredericia, Haderslev, Kolding, Middelfart, Vejen, Vejle

  Kontakt os i dag for et uforpligtende tømrer tilbud!

  Er du på udkig efter en ærlig og troværdig rådgivning, eller drømmer du om at få udført dit tømrerarbejde i den højeste kvalitet med dine ønsker i centrum? Uanset dine behov vil vi være den helt rette sparringspartner, som kan få dine drømme til virkelighed. Vi har dog erfaret, at prisen på en tømreropgave kan variere ud fra størrelsen på tømrerarbejdet, som vi skal laves.  Af den grund kan vi først komme med et uforpligtende tømrer tilbud, der er gennemsigtigt uden skjulte gebyrer - når vi har fået afdækket alle dine behov. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale om dine ønsker, så kan vi også give dig et personligt tilbud.

  Hvad siger vores kunder

  Facebook

  ★★★★★

  Anbefaler A.E byg og montage.

  A.E. byg og montage leverede et rigtig godt stykke arbejde, til aftalt tid og en fair pris. Samtidig fik vi gode råd og vejledning undervejs i processen. Helt klart en anbefaling værd!
  Maria
  via Facebook

  ★★★★★

  Super godt arbejde

  flot udført arbejde til aftalt tid og pris.. Kan klart anbefale A E byg og montage
  Gert
  via Facebook

  ★★★★★

  Anbefaler stærkt

  Super flot håndværk og til en virkelig god pris! Kan på det varmeste anbefale A.E byg og montage og vil med glæde bruge dem fremadrettet 👍
  Cille
  via Facebook
  Anmeld håndværker

  ★★★★★

  Nyt tag

  De har skiftet vores gamle eternittag ud med nyt undertag og IBF teglsten. Blevet rigtig pænt. Tømrerne var utroligt søde og høflige. De tog sig altid god tid til at forklare grundigt om hvad de lavede og var omhyggelige med at lave det hele præcis som vi ønskede. Vi arbejdede hjemme under hele forløbet, og de var virkelig gode til at tage hensyn til vores arbejde, samtidig med de passede deres eget.
  Kamma
  via Anmeld håndværker

  ★★★★★

  Terrasse

  Super flot træterasse. God pris og hurtigt færdig. Rare folk og god kommunikation. Vi er super tilfredse.
  TORBEN
  via Anmeld håndværker

  ★★★★★

  Isolering, loft, ventilation i hus

  Vi kan til enhvertid anbefale A. E BYG OG MONTAGE IVS, Vi har haft Anders som kontakt person. Det har været nemt at kommunikere med medarbejderne. Ikke mindste, udførte de arbejdet med højt kvalitet. Derfor, pålidelige og dygtige medarbejder og flot håndvæk.
  Hulia
  via Anmeld håndværker

  Du kan finde os her

  A.E. Byg og Montage leverer professionelt tømrerarbejde i hele Trekantsområdet.

  Man – Fre: 8:00 – 17:00

  Kontaktinfo