Køkkener

Hvorfor skal du bruge os, som din lokale håndværker?

De bedste priser på montering af dit køkken

Har du købt et nyt køkken, og mangler du bare at få det samlet og monteret? Vil du have en god pris på monteringen af dit køkken? 

A.E. Byg & Montage sørger for opsætningen af dit nye køkken, hvis du bor i Trekantsområdet. Ledet af tømrermester Anders samler og monterer vi alle elementer, uanset hvilket køkken du har valgt, så du kan tage dit nye køkken i brug med nye spændende opskrifter eller dine velkendte yndlingsretter.

Hele køkkenet skal samles ordentligt, så det står knivskarpt og lige så smukt som i brochuren eller udstillingen, hvor du forelskede dig i det. 

A.E. Byg & Montage er både detaljeorienterede og bevarer det forkromede overblik. Vi sørger for, at hver en skrue og liste er på rette plads, og at alle hvidevarer spiller optimalt, inden vi overlader dit nye køkken til dig. På den måde kan du være sikker på at du får et solidt stykke tømrerarbejde når vi er færdige med monteringen af dit nye køkken. 

Få et uforpligtende tilbud.

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker et skarpt tilbud på et tømrerarbejde, så tøv ikke med at kontakte os.


  Når vi alligevel er i gang

  Det behøver ikke være et dyrt køkken, for at kunne gøre en stor forskel for hvordan en potentiel køber oplever din bolig. Bare det at man som køber ikke skal se det nedslidte køkken, men i stedet har et nyt køkken, som man måske bedre kan forestille sig at tage i brug. 

  Nye vinduer og nye gulve kan også hjælpe dig få mere for dit hus, hvis du overvejer at sælge det, og kan da også fint kombineres med et nyt køkken. Mange vælger i hvert fald også at få lavet andre ting i huset, når de nu alligevel skal have monteret et nyt køkken. Et nyt gulv klæder jo et altid rum, men måske særligt et helt nyt køkken, hvor alle de flotte nye detaljer i køkkenet kan få gulvet til at se trist ud. 

  Du kan da også vælge at få sat nye døre eller vinduer i, eller sågar få lavet en ny træterrasse, hvis køkkenet leder ud til en have som I gerne vil gøre mere brug af. Det er en af de mange fordele ved at vi ikke kun er køkkenmontører – A. E. Byg & Montages tømrermester kan rådgive dig om meget mere end bare dit køkken. 

  Vi er din lokale tømrer i Trekantsområdet ​

  Med en placering i Fredericia har den givet os den perfekte mulighed for, at vi kan være din lokale snedker i hele Trekantsområdet. Nu tænker du måske på, hvordan en placering kan hjælpe os med at være din lokale tømrer i hele Trekantsområdet. Kort fortalt forbinder vores placering os med de 4 store motorveje i Trekantsområdet: Taulovmotorvejen, Østjyske Motorvej, Sønderjyske Motorvej og Esbjergmotorvejen. Af den grund kan vi nemt og hurtigt hjælpe dig med dine byggeprojekter uden de helt store problemer. Vi kører typisk ud til byerne i Trekantsområdet. Har du adresse uden for området, er du stadig velkommen til at kontakte os.

  Billund, Fredericia, Haderslev, Kolding, Middelfart, Vejen, Vejle

  Kontakt os i dag for et uforpligtende tømrer tilbud!

  Er du på udkig efter en ærlig og troværdig rådgivning, eller drømmer du om at få udført dit tømrerarbejde i den højeste kvalitet med dine ønsker i centrum? Uanset dine behov vil vi være den helt rette sparringspartner, som kan få dine drømme til virkelighed. Vi har dog erfaret, at prisen på en tømreropgave kan variere ud fra størrelsen på tømrerarbejdet, som vi skal laves.  Af den grund kan vi først komme med et uforpligtende tømrer tilbud, der er gennemsigtigt uden skjulte gebyrer - når vi har fået afdækket alle dine behov. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale om dine ønsker, så kan vi også give dig et personligt tilbud.

  Hvad siger vores kunder

  Facebook

  ★★★★★

  Anbefaler A.E byg og montage.

  A.E. byg og montage leverede et rigtig godt stykke arbejde, til aftalt tid og en fair pris. Samtidig fik vi gode råd og vejledning undervejs i processen. Helt klart en anbefaling værd!
  Maria
  via Facebook

  ★★★★★

  Super godt arbejde

  flot udført arbejde til aftalt tid og pris.. Kan klart anbefale A E byg og montage
  Gert
  via Facebook

  ★★★★★

  Anbefaler stærkt

  Super flot håndværk og til en virkelig god pris! Kan på det varmeste anbefale A.E byg og montage og vil med glæde bruge dem fremadrettet 👍
  Cille
  via Facebook
  Anmeld håndværker

  ★★★★★

  Nyt tag

  De har skiftet vores gamle eternittag ud med nyt undertag og IBF teglsten. Blevet rigtig pænt. Tømrerne var utroligt søde og høflige. De tog sig altid god tid til at forklare grundigt om hvad de lavede og var omhyggelige med at lave det hele præcis som vi ønskede. Vi arbejdede hjemme under hele forløbet, og de var virkelig gode til at tage hensyn til vores arbejde, samtidig med de passede deres eget.
  Kamma
  via Anmeld håndværker

  ★★★★★

  Terrasse

  Super flot træterasse. God pris og hurtigt færdig. Rare folk og god kommunikation. Vi er super tilfredse.
  TORBEN
  via Anmeld håndværker

  ★★★★★

  Isolering, loft, ventilation i hus

  Vi kan til enhvertid anbefale A. E BYG OG MONTAGE IVS, Vi har haft Anders som kontakt person. Det har været nemt at kommunikere med medarbejderne. Ikke mindste, udførte de arbejdet med højt kvalitet. Derfor, pålidelige og dygtige medarbejder og flot håndvæk.
  Hulia
  via Anmeld håndværker

  Du kan finde os her

  A.E. Byg og Montage leverer professionelt tømrerarbejde i hele Trekantsområdet.

  Man – Fre: 8:00 – 17:00

  Kontaktinfo