Døre og vinduer

Hvorfor skal du bruge os, som din lokale håndværker?

Vi foretager udskiftning af døre og vinduer i alle mærker

A. E. Byg & Montage har monteret vinduer og døre i rigtig mange hjem i trekantsområdet. Vores kunder har været rigtig glade for vores professionelle håndtering af deres opgaver, og vi er sikre på at du også vil være glad for vores grundige håndværkerarbejde. 

Hos A. E. Byg & Montage monterer vi vinduer efter mål – for det er trods alt lettere og billigere at tilpasse vinduerne til dine vægge, frem for at tilpasse væggene til vinduerne. Det samme gør sig nu også gældende når det kommer til døre. Mange gamle huse har nemlig ikke døre efter standardmål. 

Få et uforpligtende tilbud.

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker et skarpt tilbud på et tømrerarbejde, så tøv ikke med at kontakte os.


  Nye vinduer eller nyt glas?

  Ved A. E. Byg & Montage rådgiver vi vores kunder om hvilke løsninger der passer bedst til deres bolig. Det kan være svært når man står med valget “Skal jeg i sætte nyt glas eller montere nye vinduer?”, men med vores vejledning kan du trygt træffe det rigtige valg. Vi ser nemlig på hele vinduet, når vi er ude og vurdere hvad der er den bedste løsning.

  Nogle vinduesrammer er sådan set i fin stand, og så kan en renovering med en udskiftning af glasset være nok. En energirenovation kan også komme på tale, hvis du gerne vil have lavenergiruder i dine nuværende vinduer. Nogle energiglas har for eksempel en tynd metalbelægning der reducerer varmetabet ved at reflektere varmestråling

  Det kan dog også sagtens være at dine vinduer er i så dårlig stand, at det er bedre at montere helt nye vinduer.

  Træ, alu/træ eller plast?

  Der er mange elementer der kan påvirke hvad materiale du ender med at vælge. En vigtig overvejelse er mængden af vedligeholdelse de forskellige materialer kræver. Trævinduer er et klassisk og smukt valg, men for nogle vil de være for vedligeholdelseskrævende. Du vil for eksempel typisk skulle give dine vinduer af træ et serviceeftersyn en gang om året og en hurtig vask af rammen hver gang du pudser ruden. 

  Alu/træ vinduer med indvendig træramme og udvendig kappe i aluminium, kræver væsentligt mindre vedligeholdelse. Til gengæld er der folk der ikke synes at de rent arkitektonisk passer ind i deres bolig. 

  Plastvinduer er så godt som vedligeholdelsesfri da de hverken bliver ramt af råd og svamp eller skal males. Plastvinduer fås også til en pris der gør at mange vælger dem, trods det at de kan være svære at reparere. 

  Vi er din lokale tømrer i Trekantsområdet ​

  Med en placering i Fredericia har den givet os den perfekte mulighed for, at vi kan være din lokale snedker i hele Trekantsområdet. Nu tænker du måske på, hvordan en placering kan hjælpe os med at være din lokale tømrer i hele Trekantsområdet. Kort fortalt forbinder vores placering os med de 4 store motorveje i Trekantsområdet: Taulovmotorvejen, Østjyske Motorvej, Sønderjyske Motorvej og Esbjergmotorvejen. Af den grund kan vi nemt og hurtigt hjælpe dig med dine byggeprojekter uden de helt store problemer. Vi kører typisk ud til byerne i Trekantsområdet. Har du adresse uden for området, er du stadig velkommen til at kontakte os.

  Billund, Fredericia, Haderslev, Kolding, Middelfart, Vejen, Vejle

  Kontakt os i dag for et uforpligtende tømrer tilbud!

  Er du på udkig efter en ærlig og troværdig rådgivning, eller drømmer du om at få udført dit tømrerarbejde i den højeste kvalitet med dine ønsker i centrum? Uanset dine behov vil vi være den helt rette sparringspartner, som kan få dine drømme til virkelighed. Vi har dog erfaret, at prisen på en tømreropgave kan variere ud fra størrelsen på tømrerarbejdet, som vi skal laves.  Af den grund kan vi først komme med et uforpligtende tømrer tilbud, der er gennemsigtigt uden skjulte gebyrer - når vi har fået afdækket alle dine behov. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale om dine ønsker, så kan vi også give dig et personligt tilbud.

  Hvad siger vores kunder

  Facebook

  ★★★★★

  Anbefaler A.E byg og montage.

  A.E. byg og montage leverede et rigtig godt stykke arbejde, til aftalt tid og en fair pris. Samtidig fik vi gode råd og vejledning undervejs i processen. Helt klart en anbefaling værd!
  Maria
  via Facebook

  ★★★★★

  Super godt arbejde

  flot udført arbejde til aftalt tid og pris.. Kan klart anbefale A E byg og montage
  Gert
  via Facebook

  ★★★★★

  Anbefaler stærkt

  Super flot håndværk og til en virkelig god pris! Kan på det varmeste anbefale A.E byg og montage og vil med glæde bruge dem fremadrettet 👍
  Cille
  via Facebook
  Anmeld håndværker

  ★★★★★

  Nyt tag

  De har skiftet vores gamle eternittag ud med nyt undertag og IBF teglsten. Blevet rigtig pænt. Tømrerne var utroligt søde og høflige. De tog sig altid god tid til at forklare grundigt om hvad de lavede og var omhyggelige med at lave det hele præcis som vi ønskede. Vi arbejdede hjemme under hele forløbet, og de var virkelig gode til at tage hensyn til vores arbejde, samtidig med de passede deres eget.
  Kamma
  via Anmeld håndværker

  ★★★★★

  Terrasse

  Super flot træterasse. God pris og hurtigt færdig. Rare folk og god kommunikation. Vi er super tilfredse.
  TORBEN
  via Anmeld håndværker

  ★★★★★

  Isolering, loft, ventilation i hus

  Vi kan til enhvertid anbefale A. E BYG OG MONTAGE IVS, Vi har haft Anders som kontakt person. Det har været nemt at kommunikere med medarbejderne. Ikke mindste, udførte de arbejdet med højt kvalitet. Derfor, pålidelige og dygtige medarbejder og flot håndvæk.
  Hulia
  via Anmeld håndværker

  Du kan finde os her

  A.E. Byg og Montage leverer professionelt tømrerarbejde i hele Trekantsområdet.

  Man – Fre: 8:00 – 17:00

  Kontaktinfo